zaterdag 2 juli 2011

Dag 5 & 6 - Tussenstop

Via een hele mooie Pacific Highway 1 naar San Simeon gereden. Klein plaatsje, maar prima voor een tussenstop. Nog even gezwommen en in het bubbelbad gelegen daar. De volgende dag weer via de PH 1 door naar San Francisco. Wat een mooie uitzichten! En nog wat leuke zeeleeuwen gezien op het strand.

Eenmaal daar is het echt chaos in het verkeer! Superdruk, allemaal 1 richting straatjes en ook nog een ongeluk gebeurt dus de boel was afgesloten. Na een half uur dan uiteindelijk in het hotel aan gekomen: Metropolis. Nou.. das nou niet bepaald 'Full house material' zullen we maar zeggen. Het hotel is heel netjes, luxe zelfs, maar: Keihard downtown. Crackopolis kunnen ze het beter noemen. Veel sirenes te horen en hele vreemde mensen lopen hier rond en heel veel
zwervers. Maar tot nu toe gaat alles goed en laten ze ons met rust :) 2 straten veder sta je trouwens in een compleet andere wereld.

Gister nog even naar Union Square (op 5 min loopafstand) geweest met een hele hoop dure winkels. Vandaag naar het betere deel van SF. Dat was t weer voor nu!

Foto's van de tussenstop:


4 opmerkingen: